Service Moto Alex - Blog

Cand e recomandat sa facem o revizie la o motocicleta

Cand e recomandat sa facem o revizie la o motocicleta? Cei care detin o motocicleta, trebuie sa tina cont de sfaturile specialistilor daca doresc ca bijuteria lor pe doua roti sa functioneze la parametrii optimi. Cand este recomandat sa facem o revizie? In primul rand, trebuie sa tineti cont de recomandarile fiecarui producator in parte, intrucat fiecare producator poate recomanda timpi diferiti re revizie.

Citeste mai mult »

Cum pastram motocicleta in sezonul rece

Una dintre cele mai frecvente intrebari este: Cum pastram motocicleta in timpul sezonului rece? Avand in vedere ca, in perioda iernii, inghetul poate provoca daune majore motociciletelor, este recomandata pastrarea motocicletei intr-un spatiu inchis, chiar incalzit.

Citeste mai mult »

Tipuri de transmisii la motociclete

Motocicleta este preferata in defavoarea masinii, nu numai pentru ca faciliteaza deplasarea in conditii de trafic intens, dar si datorita adrenalinei pe care o resimt iubitorii sportului pe doua roti. Insa, una dintre dilemele cu care se confrunta pasionatii de motoare, este aceea de a alege intre transmisia pe lant si transmisia pe cardan, caci fiecare dintre ele are atat avantaje cat si dezavantaje, hotararea fiind dificila in conditiile unei investitii substantiale.

Citeste mai mult »

⏰ Program de lucru:

  • Luni: 09:00-18:00
  • Marti: 09:00-18:00
  • Miercuri: 09:00-18:00
  • Joi: 09:00-18:00
  • Vineri: 09:00-18:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Adresa, date de contact:

Moto Alex Brasov
Strada Stejarului nr. 27 ,
langa gradina zoologica
Brasov, Romania 500312
Phone: 0770-832-212
✉ email

ANPC

Autoritatea Natioanal pentru Protectia Consumatorilor