Moto Alex – Despre noi | SERVICE MOTO BRASOV – MOTO ALEX

Moto Alex – Despre noi | SERVICE MOTO BRASOV – MOTO ALEX

Strada Stejarului nr. 27, Brasov, Romania - Cod: 500312 0770.832.212 contact@servicemotobrasov.ro

Moto Alex – Despre noi

Moto Alex – Despre noi | SERVICE MOTO BRASOV – MOTO ALEX

Moto Alex – Despre noi | SERVICE MOTO BRASOV – MOTO ALEX

Service SC Moto-Alex SRL este o societate comerciala din Brasov, specializata in lucrari de service, intretinere, diagnosticare si reparatii de motociclete, scutere si atv-uri, cu o experienta vasta, motiv pentru care este considerat, de catre clienti, ca fiind ajutorul de nadejde pentru toti cei care au o problema cu motocicleta, scuterul sau atv-ul.
Dotarea atelierului
In considerarea respectului pe care il datoram clientilor, cat si datorita gradului ridicat de profesionalism al angajatilor nostri, am dotat atelierul cu toate echipamentele necesare unei diagnoze rapide si corecte si executiei unor lucrari de calitate pe termen lung.
Dotarea atelierului fiind complexa, acest fapt ne permite sa diagnosticam si sa reparam orice defectiune a vehiculului vostru, fie ca este vorba despre o defectiune tehnica, fie ca este vorba de una electrica.
Din atelierul nostru nu lipsesc elevatoarele, testerele si bancurile de scule cu ajutorul carora sa remediem orice defectiune la motor, la sistemul de directie, de transmisie si la partea electrica.
Personalul
Intregul personal ce face parte din echipa firmei este caracterizat, in primul rand, de experienta anilor de lucru in acest domeniu. Datorita experientei indelungate, nimic nu este imposibil de diagnosticat sau de reparat in materie de motociclete, scutere si atv-uri.
Mai mult, mecanicii de la service-ul SC Moto-Alex SRL au avut parte de specializari la reprezentantele marcilor de prestigiu precum Yamaha, Bombardier si Polaris; in urma acestor specializari, personalul nostru poate rezolva rapid orice problema intalnita.
Tipul serviciilor prestate
Service SC Moto-Alex SRL presteaza servicii de diagnosticare si reparare, servicii de intretinere pentru orice fel de motocicleta, scuter si atv. In plus, personalul acestui service se poate deplasa la client pentru a oferi servicii de reparare a motocicletelor; in cazul in care deplasarea mecanicilor nostri nu este posbila, asiguram clientului transportul la sediul nostru.
Din momentul in care motocicleta, scuterul sau atv ul clientului este transportat la sediul nostru, o echipa de profesionisti se va ocupa de el in detaliu, astfel incat orice problema ar avea vehiculul, aceasta va fi diagnosticata si, ulterior, rezolvata.
In ceea ce priveste intretinerea motocicletelor, a scuterelor si a atv urilor, reparatia se va desfasura in prezenta clientului, in conditii de deplina siguranta, realizata de profesionisti care, in urma experientei si a specializarilor, vor executa lucrari de calitate, cu respectarea unor termene de executie corecte.
Doar daruirea, pasiunea, seriozitatea, perseverenta in munca si respectul fata de clienti a adus service ul Moto-Alex pe un loc fruntas in acest domeniu.

 

Parerea Clientilor

3 păreri la “Moto Alex – Despre noi

 1. Moto Alex – Despre noi | SERVICE MOTO BRASOV – MOTO ALEX
  Marius Bolocan
  Moto Alex – Despre noi | SERVICE MOTO BRASOV – MOTO ALEX

  Il cunosc de mult pe Alex. Este un prieten de nadejde si un mecanic priceput. Servisez motocicletele mele de ani buni la el si pot spune cu tarie ca nu a dat gres niciodata. Motociclisti mai cu vechime din Brasov il cunosc cu siguranta, asa ca nu-mi ramane decat sa-l recomand proaspetilor motociclisti. Nu uitati ca o servisare corecta a motocicletei face diferenta intre o plimbare placuta pe doua roti si un … cosmar. Mult succes Moto Alex !

  Răspunde
 2. Moto Alex – Despre noi | SERVICE MOTO BRASOV – MOTO ALEX
  Robet Gojan
  Moto Alex – Despre noi | SERVICE MOTO BRASOV – MOTO ALEX

  Am ramas cu motocicleta in pana in drum spre Tarlungeni. Sa oprit si pur si simplu nu a mai vrut sa porneasca. Am incercat tot ce mi-a trecut prin cap sa o pornesc… dar in zadar. Asa ca i-am sunat pe cei de la Moto Alex. Acestia au ajuns la mine relativ repede, circa 30 de minute. Au venit cu remorca, au luat motocicleta si au dus-o in service. Problema s-a dovedit a nu fi asa de mare si in 15 minute motorul torcea din nou. Le multumesc si ii recomand !

  Răspunde
 3. Moto Alex – Despre noi | SERVICE MOTO BRASOV – MOTO ALEX
  Alexandru Milu
  Moto Alex – Despre noi | SERVICE MOTO BRASOV – MOTO ALEX

  Motocicleta mea, un Kawasaki 750, a necesitat o reparatie capitala la motor: piston, segmenti, cuzineti, garnituri …etc. In urma reparatiei facute la Moto Alex merge ca noua si ma declar pe deplin multumit. Pretul reparatiei a fost unul rezonabil, ma asteptam la mai mult, deci nu-mi ramane decat sa recomand calduros pe Alex !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.