Homepage – Despre noi | SERVICE MOTO BRASOV – MOTO ALEX

Homepage – Despre noi | SERVICE MOTO BRASOV – MOTO ALEX

Strada Stejarului nr. 27, Brasov, Romania - Cod: 500312 0770.832.212 contact@servicemotobrasov.ro

Homepage – Despre noi

Homepage – Despre noi | SERVICE MOTO BRASOV – MOTO ALEX

service-motoService SC Moto-Alex SRL este o societate comerciala din Brasov, specializata in servisare, intretinere, diagnosticare si reparare de motociclete, scutere si atv-uri.
Experienta noastra acumulata de-a lungul timpului, ne recomanda ca fiind cel mai complet si profesionist service de motociclete din Brasov. Dotarea atelierului nostru este complexa, fapt ce ne permite sa diagnosticam orice fel de defectiune tehnica sau electrica a motocicletei, scuterului sau atv-ului clientului.
Asiguram servicii complete,executate de catre personal cu experienta dobandita in urma specializarilor efectuate la reprezentantele Yamaha, Bombardier, Polaris si altii.
Service-ul Moto-Alex dispune, de asemenea, de elevator, testere si bancuri de scule destinate oricarei interventii la motor, sistem de directie, transmisie, parte electrica.
Un alt serviciu pe care Moto-Alex il pune la dispozitie este deplasarea la domiciliul / sediul clientului in vederea efectuarii reparatiilor necesare la fata locului. In cazul in care deplasarea mecanicilor nostri nu este posibila, asiguram servicii de transport de la domiciliul / sediul clientului pana la sediul nostru, situat pe strada Stejarului nr. 27 din Brasov, ca si punct de reper, serivce-ul nostru este situat chiar langa Gradina Zoologica din NOUA. Invitam toti iubitorii de adrenalina sa-si intretina motocicletele, scuterele sau ATV-urile la servisul autorizat S.C.  Moto-Alex din Brasov .

Citeste mai mult